Comunicat concurs "Stil de viaţă sănătos"

Public documentul în forma sa originală, pe care am primit-o de la dna. Nicoleta Nechita:


Concursul “Stil de viata sanatoas in comunitate” organizat de ISJ Buzau, este un concurs de campanie realizat de catre elevi de liceu pentru elevi de gimnaziu sau primar.
Concurs pentru cea mai buna campanie cu durata de 7 zile pe urmatoarele teme la alegere:
consum de alimente sanatoase
prevenire consum factori de risc: tutun, droguri etc.
Mesaje fundamentate stiintific
Construirea unei vieti de calitate
Faza locala 3 echipe X 4 elevi  vor depune portofoliul campaniei lor pana pe data de 24 noiembrie la prof. Nechita Nicoleta
Portofoliu tb sa contina:
pliant, afis(mesaje pozitive), flyer, chestionar pre-campanie si post-campanie (ce era inainte si ce s-a obtinut dupa )
criterii de evaluare :
originalitate, creativitate, prezentarea unui continut stiintific riguros ex : “Studiile au aratat ca.... », consistenta materialelor, utilizarea metodelor interactive, bibliografie( daca in materiale am folosit informatii din diverse surse tb sa mentionam-dreptul de copyright.

Acest concurs este foarte bun pt voi in primul rand ca este organizat prin inspectorat si in al doilea rand ca este finantat din fonduri europene ceea ce e foarte bine avand in vedere  diploma pe care o veti primi indiferent daca veti castiga sau nu: vor fi si premii. Ptr alte detalii va rog sa ma contactati!


Materialele voastre trebuie sa fie accesibile ptr elevi de primar si gimnaziu, voi decideti ce grup tinta doriti : clsele 2 A, 2B sau 5Aori 6B voi imi spuneti ce clasa vreti sa faceti campania si incepeti prin a le da un chestionar in care ii intrebati in functie de tema vostra  ex: Mananci zilnic mere?, Speli fructele inainte de masa?, Te speli pe maini? Etc. Dupa care le faceti o prezentare power point cu informatii privind sitlul de viata sanatosa dar sa fie interactiv sa ii implicati si pe ei: sa deseneze sa compuna poezii etc. Asta in urmatoarele zile fiindca e necesar ca timp de 7 zile sa faceti campanie in fiecare zi le cereti altceva faceti si un joc si la sfarsit le dati alt chestionar care sa cuprinda imbunatatiri in stilul lor de viata:
Speli fructele, te splei pe maini, cate fructe trebuie sa mananci pe zi etc. Si le interpretati ce era inainte ce este dupa.

Fiind un proiect european aveti de completat un formular fiindca veti intra intr-o baza de date, si decalartie de la parinti ca sunt de acord dar astea le obtineti de la mine.
Pana pe 24 noiembrie tb sa aveti gata materialele de campanie portofoliu este necesar pana la aceasta data ca sa le trimitem la Bucuresti, dupa care facem campania si vedem cine va castiga. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu